EU Mediterrani i edeon signen un acord de col·laboració per seguir impulsant la trobada professional. Aquesta segona edició de la JMC es realitzarà a l’Escola Universitària Mediterrani, a Barcelona.

La segona Jornada de Màrqueting en català (JMC) arrela amb força i canvia d’ubicació. L’agència de comunicació i màrqueting edeon i l’Escola Universitària Mediterrani (centre adscrit a la Universitat de Girona) han arribat a un acord per tal de sumar esforços i seguir impulsant la trobada dels professionals del màrqueting en català.

-------

Davant la situació epidemiològica derivada del coronavirus, la segona edició de la Jornada de Màrqueting en Català, programada pel 21 d’abril, es posposa per a més endavant.

Seguint les indicacions i recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya informem que la segona edició de la Jornada de Màrqueting en Català es posposa. La voluntat tant de l’Escola Universitària Mediterrani (Universitat de Girona) com de l’agència edeon.net, és que la jornada es pugui celebrar abans de finalitzar aquest any 2020. 

Les votacions a les empreses que opten al Premi Tarannà 2020 seguiran actives.  

Seguim l'evolució de la pandèmia i treballem per buscar noves dates a aquesta segona edició de la Jornada de Màrqueting en Català.Seguir llegint...


Sant Cugat posa de relleu la normalització del català en el màrqueting empresarial

Veure article 


Un segell per distingir els productes en català

Veure article